onsdag 27 juni 2012

Den tysta diplomatin

Jag har nog varit naiv. Jag har försökt att svara alla invitationer trots ton och fason. Detta har varit tufft då det väller in mail då min profil och bild är synlig. Jag fick en gång 85 mail på 30 timmar. Det tog sju timmar att svara på alla mail och ta hand om de konversationer som nästan alltid följde på ett vänligt avvisande.

En del mail är rent ut sagt idiotiskt hopplösa. Det kan vara väldigt unga människor eller väldigt "fel" gällande vad de har att erbjuda. Vad jag söker syns tydligt i min profil. Ibland tror jag dessa män inte har läsförståelse alls. Men jag försöker svara vänligt. Jag vet att det finns oändligt många fler män än kvinnor på VM. Alla bör få den respekt de förtjänar. Det är bara det att kandidaterna inte alltid förtjänar respekt.

En del personer har jag drämt till rejält med hjälp av ord. Ett exempel som fungerat väldigt bra är:
Jag behöver ingen mer gift man. Jag har redan två. Den jag är gift med och min älskare.
En annan gång avvisade jag en väldigt efterhängsen man med:
Du som har huvudet på skaft och skriver så bra kommer säkert att finna någon här på VM. Lycka till!
Jag fick svaret:
En dag kommer jag få din fitta att drypa av fukt och du kommer böna och be 'knulla mig"
Utan ett ord rapporterade jag kille omgående till administrationen.

En annan gång började en kille med:
Du som är så snygg vore det skönt att stoppa kuken i.
Undra vilken kroppsdel han tänkte med kan man undra. Jag undrar vad VMs administration gör med en sådant ljushuvud.

Den sista tiden har jag dock delvis gett upp med att vara så vänlig. Jag skickar ett men endast ett vänligt avvisande men låter bli att svara på följande svar. Att tiga ihjäl efterhängsna oönskade beundrare verkar vara mest effektivt. Att sen dessutom slänga bort eventuell idiotiska mailkorrensponandens är ett verkligt skönt renhetsbad.

Den sista tiden har jag börjat förstå en av mina gamla vänner på VM som ofta gjort mig rosenrasande genom att låta bli att svara på mina mail. Då batterierna är slut och du inte orkar mer - TIG! 
Detta är den tysta diplomatin.

Bakläxa

Jag kommer ihåg en av de allra första konversationerna jag hade på Viktoria Milan. Det var en rätt så ung kille - ca 32 år tror jag. Han berättade att hans fru och han inte kunde ha sex på grund av någon slags "komplikation" och det var därför han var på VM. Jag fattade det först om om hon var på annan ort. Efter ett antal mail fram och tillbaka visade det sig att hans fru led av en gynekologisk sjukdom som gjorde det helt omöjligt med sexuell samvaro. Kille var helt förstörd av omhetstörst och längtade något alldeles otroligt efter intimitet och sex.

Jag frågade honom om inte hans fru längtade lika mycket. Han svarade att det visste han förvisso inte men han visste att hon tog alla närmande från honom som sexuella inviter. Detta skulle får henne till att må väldigt dåligt. Killen hade därmed slutat visa sina ömhetsbetygelser. De hade också slutat att prata om detta gigantiska gemensamma problem.

Det stod således en älg mitt i coktailpartyt men ingen låtsades om det.

Jag frågade om de hade sökt hjälp och de hade det. Medicinska vetenskapen hade gjort allt för dem. Det var bara att gilla läget. Killen var därmed fast förvissad om att skaffa sig en älskarinna var det enda rätta. Han skulle få det han behövde och hans frun skulle slippa krav på sexuell samvaro..


Jag skrev då

"Men din fru då...behöver inte hon hon en kram ibland? Skall hon leva helt utan intimitet och ömhetsbetygelser när du umgås med din älskarinna? Ni har bara varit gifta i 6 år - sök hjälp hos en specialist på sådana här tillstånd annars kan  ni lika gärna skiljas med en gång. Det kommer aldrig hålla."
Jag hörde aldrig ifrån honom igen. Jag vet inte om han fortsatte att vara aktiv. Jag hoppas han tog tag i sitt äktenskap och började prata med sin fru. Jag bad en bön den natten....jag hoppas de löste sitt problem

Syfte med denna blogg

"Lust och Känsla" är en parafras på "Förnuft och känsla". Lusten är inte förnuftig den lever sitt eget liv. Min lust och min livsituation förde mig till Victoria Milan för snart ett år sedan. Viktoria Milan är en dejtingsite med människor i relation som huvudsaklig målgrupp. Den kallas ofta för otrohetssajten.

Jag har en del betraktelser att berätta om manligt, kvinnligt, älskarinnans och älskarens roll. Jag har haft kul men jag har också lidit en del kval och sökt information. Det finns ingen nyanserad bild av fenomenet kärleksaffärer. Allt som finns skrivet på webben har den bedragna som målgrupp. Med pekpinnar förmanas vi men vad som alltid glöms är att vi som hamnar på "fel sida" också är människor. Vi har känslor, tankar och kval. Det är ingen rosenströdd väg vi vandrar.

Allt kommer inte vara allvar här. Här kommer att bjudas på skratt och roliga historier också. Livet på VM kan vara rätt dråpligt också. Men en sak kan du dock vara säker på - här kommer inte förekomma vare sig sexscener eller sexuella bilder.

Skjut inte budbäraren!

Om du är en ilsken bedragen fru eller äkta man - bli inte arg på mig. Jag har endast ägnat mig åt män i öppen relation eller sådana som är i samma fas av livet som jag - det vill säga segdragen skilsmässa. En och annan kandidat har jag dessutom skickat hem med en rejäl bakläxa. Skjut på din man eller din fru istället. Det är han/hon som är den skyldige.

  • Jag ursäktar ingen som bedrar sina nära och kära
  • Jag försvarar inte företeelsen Viktoria Milan 
  • Jag försvarar inte en enda av de kåta potentiella älskare som sökt kontakt med mig.
Jag anser att:
  • Bedragaren ansvarar för sitt eget agerande
  • Bedragaren ansvarar för sin relation till äkta hälften, eventuella barn, släkt och vänner
  • Älskarinnans eller älskarens är verktyg för otrohetens genomförande - inte dess ursprung och inte den som skall hållas ansvarig för vad som sker. 
Var och en är ansvarig för sina egna relationer!


Integritet i allt

Jag kommer inte lämna ut vare sig namn eller historier som gör att personer kan komma att bli igenkända. Kanske kan en person som varit med i en dialog eller situation känna igen sig själv men jag kommer se till att ingen annan kan göra det.