söndag 8 september 2013

Tack för kommentarerna

Jag tackar för de kommentarer jag fått sista månaden. Jag är ledsen att jag inte sett dem förens nu. Det beror på att jag ju funnit en vän som jag har 100% tillgång till även om han befinner sig på avstånd mest - han är med andra ord single. Just Viktoria Milan har inte legat högt upp i mitt sinne och jag har inte funnit mig motiverad att skriva här även om jag ÄR motiverad att skriva. Dock om andra saker,

Jag gissar att jag startar upp en ny blogg om mitt nya liv som nyskild. Jag återkommer med länkadress.

tisdag 3 september 2013

Det är höst


Det är höst och jag känner melankolin komma smygande. Jag har en vän jag är trogen. Han förtjänar all respekt och jag värderar honom högt. Jag gissar han är kär. Ändå är jag inte nöjd. 

Jag undrar vad som fattas mig? Var jag inte redo eller är det avslutade och oavslutade historierna/affärerna som ligger och bubblar? Varför är det så svårt att gå vidare helhjärtat? Det är ju det jag vill för allt annat är idioti. 

En av de gamla vännerna "ser" jag dagligen på Facebook. En annan på LinkedIn. En tredje springer jag på på lunchen ibland. Endast två berörde på djupet - den tredje irriterar mig mest, Han blev kär i en annan VM dam och ville ha mig som kurator då affären avbröts med två krossade hjärtan som resultat.

Jag funderar på att göra "unfriend" på den jag har på Facebook men tvekar. Jag vill för att slippa bli påmind men hjälper detta verligen? Bristen finns ju inne i mig själv. 

Sen undrar jag vad jag skall göra med denna blogg. Jag behöver skriva men just ämnet Victoria Milan är väldigt inaktuellt.