onsdag 6 mars 2013

Hur man kontaktar en dam på Victoria Milan

Könsfördelningen är skev på Victoria Milan. Det är bara att inse. Här är några tips för en man som vill lyckas.

Läs alltid damens profiltext och match noga. Fundera på om du kvalar in. Kontakta henne sedan på ett sätt som visar att du förstått det du läst. På detta vis ger du henne en känsla av att vara sedd och inte bara någon som råkat komma upp i listningarna. Det värsta budskap du kan ge en dam är att hon är en i mängden.

Kontakta henne inte med ett allmänt "Tjena hur är läget?" - de flesta av oss har inte tid för slötchattade. Det väller in mail hos damerna

Kontakta henne inte med en tom profil. Du måste visa vem du är i form av en väl bearbetad profil och personlig text. Damerna väljer i första hand de som vågar visa vilka de är framför de "gråa gubbarna" med standad-check-boxad profil. Att reda ut den mest grundläggande informationen som bör stå i var och ens profil på tu man hand med var ny man i mailboxen tar för mycket tid. Vi orkar inte med detta. Det är dessutom respektlöst att kräva någons tid utan att ha presenterat sig själv först. Det väller in mail hos damerna.

Säger hon sedan nej - respektera hennes svar. Argumentera inte. Om vi damer får svar som tyder på att killen i andra ändan inte har läsförståelse alls så förlorar du för resten av din VM tid. Om du agerar respektfull så har du en chans att komma igen. Hon kanske har en lång dejtinglista och vill inte ta in fler på den då "handläggningstiden" blir orimligt lång.

Jag vet av erfarenhet att trägen kan vinna. De som inte ger upp men agerar respektfullt finns kvar på "möjlig listan". En dag kanske timingen är bättre eller så har kravbilden ändrats. Då kan du få en chans igen.

Till sist - lär dig säkerhetsinställningarna så att hon kan svara på dina mail eller flirtar. Ofta är dessa inställda så att det inte går att maila svar.

Lycka till!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar